Excel Basis cursus in Rotterdam

Zoekt u een Excel Basis training in Rotterdam? Met de Excel basis cursus verzorgd in de regio Rotterdam zet u de eerste stap om efficiënter en effectiever te werken met Excel. Het overzichtelijk verwerken van alle Excel data staat voorop in de Excel Basis training.

Leer in deze basis training op een snelle en efficiënte manier met Microsoft Excel werken. Kenmerken die centraal staan voor deze basis cursus zijn onder andere maken van:

  • Werken metbasisformules
  • Het invoegen en verwijderen van kolommen
  • Rijen en cellenopmaken
  • Afdrukbereik instellen

Deze basis training in Excel is bedoeld voor cursisten die meer uit het programma Excel willen halen. Iedereen die de basisvaardigheden van Microsoft Excel onder de knie wil krijgen kan deelnemen aan deze training.

Westhaghe Training & Advies verzorgd in verschillende vormen Excel basis cursussen. Voor groepen kunnen wij een in-company training bij de klant op locatie verzorgen, het voordeel hiervan is dat u de inhoud van de training zelf eventueel kunt aanpassen aan uw wensen. Daarnaast is het trainen in groepen financieel aantrekkelijk.

Wilt u weten wat Westhaghe Training & Advies voor uw bedrijf kan betekenen? Bel dan direct met ons kantoor, deze is te bereiken via 020-3080466 of mail uw aanvraag naar info[at]@westhaghe.com

Tijdens deze basiscursus Excel worden naast de basisonderwerpen ook onderwerpen als werkbladbeveiligingen, grafieken en koppelingen behandeld. Natuurlijk kunt u tijdens de cursus vragen stellen buiten de stof om.

{tab Excel Basis cursus in Rotterdam}

Wij verzorgen in Rotterdam de Excel Basis cursus op de volgende trainingsdata:

{/tabs}

Please publish modules in offcanvas position.