Excel Expert cursus in Rotterdam

Westhaghe Training & Advies kan verschillende 1-daagse Excel Expert trainingen verzorgen in Rotterdam. Voor elke versie van Excel hebben wij de geschikte Excel Expert training. Onze Excel cursussen zijn opgesteld zodat deze toepasbaar zijn voor de office versie 2013, 2010, 2007 en 2003.

De Expert trainingen in Rotterdam zijn door onze Excel trainers in een logische volgorde neergezet. Onze Excel Expert training is geschikt voor cursisten met veel ervaring in Excel. Door onze praktijkgerichte benadering in de Excel Expert leert u effectief te werk gaan in het programma Excel.

Voor wie efficiënt met Excel wil leren werken is deze Excel Expert cursus onmisbaar.

Leer in deze Expert training op een snelle en efficiënte manier met Microsoft Excel werken. Kenmerken die centraal staan voor deze Excel Expert training zijn onder andere maken van:

  • Werkprocessen stroomlijnen
  • Importen en exporteren van gegevens
  • Scenariobeheer
  • Importeren van TXT- en CSV-bestanden
  • Foutmeldingen in Excel afvangen / corrigeren

Vraag direct een offerte!

De Excel Expert training in Assen is bedoeld voor cursisten die meer uit het programma Excel willen halen. De noodzakelijk voorkennis voor deze training is de Excel gevorderde training. Buiten deze stof om is er natuurlijk ook ruimte om eigen vragen te stellen. Deze training wordt ook in het Engels gegeven.

Please publish modules in offcanvas position.